Cautare

2166 de rezultate pentru "sorin groza" (4.98 secunde)
"Ma lansez pe Arcul de Triumf" - i-a persiflat Sorin Oprescu pe jurnalistii interesati sa afle cand isi va anunta primarul general intrarea in cursa prezidentiala.
Prin ordinul ministrului de Interne, incepand cu data de 23 martie a.c., comisarul sef Sorin Oprea, directorul Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile de sef al Inspectoratului de Politie a Judetului Constanta.
Am vazut ca aveti mult timp liber, pentru ca v-ati ocupat, printre altele, l-ati arestat pe Sorin Ovidiu Vantu.
Vanghelie a mai spus ca in campania de la Bucuresti a simtit sprijinul liderilor Dan Ioan Popescu si Sorin Oprescu.
A ramas, in schimb, in cursa Sorin Frunzaverde, care chiar a obtinut functia dorita. In urma votului s-a decis ca cele patru functii de prim-vicepresedinte vor fi ocupate de Gheorghe Flutur, Sorin Frunzaverde, Roberta Anastase si Teodor Baconschi.
Sorin Rugina, actualul director al Spitalului Municipal Constanta. ... Sorin Rugina intruneste conditiile necesare pentru a ocupa un astfel de post, a declarat deputatul Mircea Iustian, negand astfel relatiile de prietenie dintre ei.
Cristian Sorin Dumitrescu, deputat PSD de Vrancea, membru in Biroul Executiv al PSD, purtatorul de cuvint al grupului parlamentar PSD - administrator si membru in Consiliul de Administratie al Societatii Comerciale de Antreprenoriat in Constructii, Industrie, Transporturi, Comert si Servicii CONTRANSIMEX SA (mandatul a expirat pe 10 aprilie 2005);
Senatorul Sorin Bota, presedintele grupului interparlamentar de prietenie Romania - Italia, se afla in acest moment in Italia, la Vatican, si participa la ceremonia de ridicare a Preafericitului Lucian Muresan - Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica si presedinte al Conferintei Episcopilor Catolici din Romania - la rangul de cardinal.
Inca presedintele PSD, Adrian Nastase se multumeste sa fie contracandidatul lui Sorin Oprescu la functia de presedinte executiv • Zeci de candidaturi pentru functiile de vicepresedinti S-a hotarit.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Vicepresedintele PD, Sorin Frunzaverde, a declart ieri intr-o conferinta de presa ca va depune o motiune populara la Conventia PD din 25 iunie. ... Sorin Frunzaverde a precizat ca va pune in concordanta actiunea politica a democratilor cu doctrina pe care o promoveaza.
Senatorul Ion Iliescu, internat in urma cu o zi in Spitalul de Urgenta Elias pentru un control medical general, a fost supus, in cursul zilei de luni, unor alte investigatii medicale in Spitalul Clinic Fundeni si Spitalul de Urgenta Floreasca Dupa ce, vineri, Iliescu a avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscuta, el a fost internat, duminica, in Spitalul de Urgenta Elias din Bucuresti pentru un control medical general, a declarat, intr-o conferinta de presa, Sorin Oprescu, directorul general al unitatii sanitare.
Senatorul PSD Sorin Oprescu, directorul spitalului unde a fost internat Ion Iliescu, a declarat ieri ca fostul sef al statului se simte foarte bine, iar informatiile potrivit carora starea sa de sanatate ar fi mult mai grava sunt simple speculatii.
Procesul in care Sorin Ovidiu Vantu este acuzat de prejudicierea Bancii de Investitii si Dezvoltare a fost amanat pentru data de 12 aprilie.
Decizia a fost luata, conform lui Caba, in urma unor discutii dintre presedintele PPCD, Gheorghe Ciuhandu, si vicepresedintele PD, Sorin Frunzaverde. „Presedintele Ciuhandu a avut mai multe intalniri cu Sorin Frunzaverde in urma carora s-a ajuns la o intelegere prinvind o sustinere reciproca in Partidul Popular European.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Vicepresedintele PD, Sorin Frunzaverde, a participat luni la Bruxelles la sedinta Comisiei de extindere a Partidului Popular European, unde s-a dezbatut problema primirii de noi membri in PPE. ... Este un moment important pentru PD, care, de acum, a intrat in marea familie populara europeana“, a afirmat Sorin Frunzaverde.
Nu este o polemica cu PD“, a dat asigurari Orban, adresandu-i-se vicepresedintelui democrat Sorin Frunzaverde, singurul reprezentant al PD participant la dezbatere. Disensiuni in Alianta Sorin Frunzaverde crede ca la PNL exista o mai mare lipsa de coeziune si inconsecventa decat la PD.
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu.
Directorul Directiei de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova, Sorin Marcu, sustine ca in zilele urmatoare se va incepe executarea silita a persoanelor fizice si juridice care nu si-au platit, pana pe 31 martie, prima transa a impozitelor si taxelor pe anul 2011.
google-analytics.com